Θεραπεία κυτταρίτιδας

Αντιμετώπιση και θεραπεία κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα γνωστή και ως όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι μία ιδιαίτερα σύνθετη διαταραχή, στην οποία εμπλέκονται το τοπικό πάχος, η κατακράτηση υγρών, η κακή μικροκυκλοφορία του αίματος και η μικροκυκλοφορία των λεμφικών υγρών. Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας εφαρμόζεται συνδυασμός τεχνικών όπως cavitation, ραδιοσυχνότητες, κρυολιπόλυση,  μεσοθεραπεία.

Συχνές ερωτήσεις για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας

Η θεραπεία Cavitation αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. 

Χρησιμοποιώντας ψυχρό υπέρηχο υγροποιεί το λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα. Με την τεχνολογία Cavitation μέσα στα λιποκύτταρα δημιουργούνται φυσαλλίδες αέρα που συνενώνονται  και σπάζουν, οδηγώντας στη λύση των λιποκυττάρων.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι μία τεχνολογία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται ευρέως για την ευεργετική τους δράση στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος. Η χρήση τους είναι επίσης εξαιρετικά επιτυχημένη στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων και την ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος. 

Με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων εξασφαλίζεται μία αποτελεσματική και ασφαλής θεραπεία, η οποία είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία επαναστατική μη επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού πάχους. Η καταστροφή των λιποκυττάρων  βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης. Με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης έχουμε μείωση του τοπικού πάχους σε μεγάλο ποσοστό που έχει ως αποτέλεσμα και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Η μεσοθεραπεία για τη διόρθωση της κυτταρίτιδας είναι μία ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εγχύουμε ουσίες λιποδιάλυσης χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Στη δερματολογική μας κλινική αντιμετωπίζουμε συνήθη και σπάνια προβλήματα του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των βλεννογόνων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλευτική υποστήριξη ή ιατρική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Dr Μπαλαμώτη Ευγενία, Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ| ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ | DR ΜΠΑΛΑΜΩΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ